LIPOVICA tagos öntvény alumínium radiátor – PLANO 350/500/600/700

alumínium öntvény radiátor 80 mm mélységgel

A LIPOVICA tagos öntvény alumínium radiátor kínálatának legújabb fejlesztésű tagja a PLANO radiátor modell, melyet alapvetően a minimálisra csökkentett tisztítási és az elegáns, letisztult forma iránti igény hívott életre.

A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

A 80 mm mélységű tagok első és hátsó felületei is jól zártak, a radiátor belső felületén kialakított hőleadó bordázat pedig függőleges kialakítású, így a por nehezen tud bejutni és lerakódni a belső felületeken.

LIPOVICA tagos alumínium radiátor színválaszték

LIPOVICA tagos alumínium radiátor színválaszték

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A műszaki katalógus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

LIPOVICA PLANO
A radiátorok 426/576/676/776 mm-es választható magasságához, 350/500/600/700 mm-es kötéstávolság tartozik.
A LIPOVICA tagos öntvény alumínium radiátor kínálatában szereplő tagok tetszőleges számban összekapcsolhatók, az egyedi igényeknek megfelelően, a radiátor tagok számának csökkentése vagy növelése akár utólag is elvégezhető.
Esetleges tisztítása felülről könnyen elvégezhető, melynek köszönhetően biztonsággal használható kórházakban, egészségközpontokban és olyan helyeken is, ahol szigorúak a porlerakódással szembeni és magasak a higiéniai iránti elvárások. Elegáns formatervezésének köszönhetően, a különböző belsőépítészeti stílusokhoz is jól illeszkedik.

A PLANO termékcsalád alap változata oldalsó csatlakozásra előkészített, mely kialakítás mellett két további, módosított termék vonal is rendelkezésre áll.
A LIPOVICA PLANO termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.

LIPOVICA PLANO Plus+
A legmagasabb vevői igények alapján továbbfejlesztett PLANO Plus+ radiátorok minden esetben 2 szélső, választhatóan jobbos vagy balos kialakítású tagból állnak és alsó elhelyezésű csatlakozó szelepekkel felszereltek. Ennek köszönhetően a fűtésrendszerre való rákötés alulról, a kialakítástól függően padló vagy fali csatlakoztatással (zavaró látható csövek nélkül) lehetséges.
A Plus+ kivitel esetén az előremenő és visszatérő csatlakozó szelepek középvonala közötti távolság 80 mm.


LIPOVICA PLANO DV

A PLANO DV kivitel egy alsó csatlakozó szeleppel ellátott radiátor tag változat. A csatlakozó szelep kialakítása szerint lehet egyenes (padló oldali bekötés) vagy sarok szelep (fal oldali bekötés), és a szeleppel ellátott tag a radiátor tetszőleges részén helyezhető el. Az egyedi DV csatlakkozó szelep előre menő és visszatérő ágak középvonala közötti távolság 50 mm, így ezek a radiátorok csak fűtőtest csere esetén, a meglévő fűtési rendszer átalakítása nélkül is beépíthetők.
Garanciális feltételek letöltéséhez kérjük kattintson ide.

MIÉRT LIPOVICA tagos öntvény alumínium radiátor?

 1. Közép-európai gyártó több mint 40 év gyártói hagyománnyal
 2. A felhasznált korrózióálló anyagoknak és a magas minőségű ellenőrzött gyártásnak köszönhetően, a Lipovica radiátorok extra hosszú, 20 éves garanciával rendelkeznek
 3. Egy egységet jelentő öntött és préselt radiátortagok, minden további hegesztés vagy kapcsoló elem nélkül, mely kivételes erősséget és mechanikai tartósságot biztosít
 4. A komplett radiátorok nyomásvizsgálata alapesetben 10 bar nyomáson történik, de az országspecifikus igényeknek megfelelően akár 30 bar nyomáson is történhet.
 5. A Lipovica radiátorok oldalsó, alsó padló vagy fali csatlakoztatása is lehetséges (csatlakozó idomokkal új és meglévő fűtési rendszerekhez is)
 6. Széles termék kínálat, három modell sorozat (Orion, Solar, Plano), 11 féle modell 350-700 mm közötti kötéstávolsággal
 7. A 40 évvel ezelőtt beszerelt radiátorok a mai napig is tökéletesen működnek
 8. Szállításkor vákuum csomagoltak mely véd a szállítás vagy beszerelés során bekövetkezhető sérülésektől (kivitelezés során elegendő, ha a csatlakozási pontoknál megbontani a csomagolást, és csak a legutolsó pillanatban, a már beszerelt radiátorról lehúzni a fóliát, így védve a portól és a sérülésektől)
 9. A Lipovica radiátorok rendkívül jó minőségű alumínium ötvözetből készülnek, így az acéllemezhez képest négyszer gyorsabb hőleadást biztosítanak
 10. Magas fűtési hatékonyság/hatásfok
 11. Pontos hőmérséklet szabályozhatóság és rövid felfűtési reakcióidő
 12. A helyiség gyors felfűtésével, az alacsonyabb túlfűtési tehetetlenség miatt jelentős energia megtakarítást érhet el, mely kedvez a pénztárcájának is
 13. Alacsonyabb üzemi hőmérsékleten is gazdaságosan használhatja (pl. kondenzációs kazánok 40-50 °C előremenő fűtési meleg víz hőmérséklettel)
 14. Magas szintű gyártáskor minőség ellenőrzés (pl. akár 27 bar tesztnyomás, lásd bevizsgálási jegyzőkönyvek)
 15. Korrózióálló anyaghasználat – az Ön garanciája a hosszú távú élettartamra
 16. Kivételesen tartós – befektetés a jövőbe
 17. Megfelel a HRN EN 442-2, ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak, CE minősítéssel rendelkezik
Műszaki adatok - Lipovica Plano alumínium öntvény radiátor
Lipovica prospektus
Műszaki katalógus - Lipovica alumínium öntvény radiátorok
Garanciális feltételek - Lipovica radiátor
LIPOVICA radiátor színválaszték