LIPOVICA tagos alumínium öntvény radiátor – SOLAR 350/500/600/700

alumínium öntvény radiátor 80 mm mélységgel

Diszkrét és elegáns formatervezésű LIPOVICA tagos alumínium öntvény radiátor, az elődje kiváló fűtési tulajdonságaival kombinálva.

A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

A letisztult formatervezésű SOLAR radiátorok 80 mm-es standard mélységgel, és az elődje kiváló fűtési tulajdonságaival kiegészítve, négyféle magasságban és teljesítményben rendelhetők.
A termékcsalád tagjai egyenes vonalú kialakításuknak köszönhetően egyszerűen tisztíthatók, és rendkívül jó hőleadási képességgel rendelkeznek.

LIPOVICA tagos alumínium radiátor színválaszték

LIPOVICA tagos alumínium radiátor színválaszték

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A műszaki katalógus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

LIPOVICA SOLAR

A SOLAR radiátorok négy féle, 426/576/676/776 mm-es választható magassághoz, 350/500/600/700 mm-es kötéstávolság kapcsolódik.
A tagok tetszőleges számban összekapcsolhatók, és az egyedi igényeknek megfelelően, a számuk akár utólag is csökkenthető vagy növelhető.
A magas higiéniai színvonalának köszönhetően biztonsággal használható iskolákban, kórházakban, és olyan helyeken, ahol a porral szembeni érzékenység magasabb.
Ha Ön a letisztult elegancia híve, akkor válassza a LIPOVICA tagos alumínium öntvény radiátor kínálatból a SOLAR modell családot, mely diszkrét megjelenésű, mégis hatékony fűtési megoldást nyújt.

A SOLAR termékcsalád oldalsó csatlakozásra előkészített alap változatán túl, két további speciális termék vonal is rendelkezésre áll.
A LIPOVICA SOLAR termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.

LIPOVICA SOLAR Plus+
A vevői igények alapján továbbfejlesztett SOLAR Plus+ radiátorok minden esetben 2 szélső, választhatóan jobbos vagy balos kialakítású tagból állnak és alsó csatlakozó szelepekkel felszereltek. A fűtésrendszerre való rákötés alulról, a kialakítástól függően padló vagy fali csatlakoztatással (zavaró csövek nélkül) is lehetséges. A Plus+ kivitel esetén az előremenő és visszatérő csatlakozó szelepek középvonala közötti távolság minden esetben 80 mm.


LIPOVICA SOLAR DV

Az SOLAR DV kivitel egy alsó csatlakozó szeleppel ellátott radiátor tag változat. A csatlakozó szelep kialakítása szerint lehet egyenes (padló oldali bekötés) és sarok szelep is (fal oldali bekötés), a szeleppel ellátott tag pedig a radiátor bármely részén elhelyezhető. Annak köszönhetően, hogy a DV csatlakkozó szelep előre menő és visszatérő ágak középvonala közötti távolság 50 mm, ezek a radiátorok kizárólag a fűtőtest cseréje esetén, a fűtési rendszer megtartásakor, átalakítás nélkül beépíthetők.
A teljesítmény nyilatkozat letöltéséhez kérjük kattintson ide.
Garanciális feltételek letöltéséhez kérjük kattintson ide.

MIÉRT LIPOVICA tagos alumínium öntvény radiátor?

 1. Közép-európai gyártó több mint 40 év gyártói hagyománnyal
 2. A felhasznált korrózióálló anyagoknak és a magas minőségű ellenőrzött gyártásnak köszönhetően, a Lipovica radiátorok extra hosszú, 20 éves garanciával rendelkeznek
 3. Egy egységet jelentő öntött és préselt radiátortagok, minden további hegesztés vagy kapcsoló elem nélkül, mely kivételes erősséget és mechanikai tartósságot biztosít
 4. A komplett radiátorok nyomásvizsgálata alapesetben 10 bar nyomáson történik, de az országspecifikus igényeknek megfelelően akár 30 bar nyomáson is történhet.
 5. A Lipovica radiátorok oldalsó, alsó padló vagy fali csatlakoztatása is lehetséges (csatlakozó idomokkal új és meglévő fűtési rendszerekhez is)
 6. Széles termék kínálat, három modell sorozat (Orion, Solar és Plano tagos alumínium öntvény radiátor), 11 féle modell 350-700 mm közötti kötéstávolsággal
 7. A 40 évvel ezelőtt beszerelt radiátorok a mai napig is tökéletesen működnek
 8. Szállításkor vákuum csomagoltak mely véd a szállítás vagy beszerelés során bekövetkezhető sérülésektől (kivitelezés során elegendő, ha a csatlakozási pontoknál megbontani a csomagolást, és csak a legutolsó pillanatban, a már beszerelt radiátorról lehúzni a fóliát, így védve a portól és a sérülésektől)
 9. A Lipovica radiátorok rendkívül jó minőségű alumínium ötvözetből készülnek, így az acéllemezhez képest négyszer gyorsabb hőleadást biztosítanak
 10. Magas fűtési hatékonyság/hatásfok
 11. Pontos hőmérséklet szabályozhatóság és rövid felfűtési reakcióidő
 12. A helyiség gyors felfűtésével, az alacsonyabb túlfűtési tehetetlenség miatt jelentős energia megtakarítást érhet el, mely kedvez a pénztárcájának is
 13. Alacsonyabb üzemi hőmérsékleten is gazdaságosan használhatja (pl. kondenzációs kazánok 40-50 °C előremenő fűtési meleg víz hőmérséklettel)
 14. Magas szintű gyártáskor minőség ellenőrzés (pl. akár 27 bar tesztnyomás, lásd bevizsgálási jegyzőkönyvek)
 15. Korrózióálló anyaghasználat – az Ön garanciája a hosszú távú élettartamra
 16. Kivételesen tartós – befektetés a jövőbe
 17. Megfelel a HRN EN 442-2, ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak, CE minősítéssel rendelkezik
Műszaki adatok - Lipovica Solar alumínium öntvény radiátor
Lipovica prospektus
Műszaki katalógus - Lipovica tagos alumínium öntvény radiátorok
Garanciális feltételek - Lipovica tagos alumínium öntvény radiátorok
Teljesítmény nyilatkozat - Lipovica Solar tagos alumínium radiátor
LIPOVICA radiátor színválaszték