LIPOVICA alumínium tagos öntvény radiátor – ORION 350/500/600

alumínium öntvény radiátor 95 mm mélységgel

Az ORION radiátorok megjelenése kortárs tervezők munkáját dicséri, melynek köszönhetően jól illeszkednek a modern belső megjelenésű lakásokba és irodákba egyaránt.

A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

A LIPOVICA alumínium tagos öntvény radiátor termék kínálatának legnagyobb fajlagos hőteljesítményű ORION radiátorai, három féle magasságban, 95 mm-es standard mélységgel rendelhetők. A nagy fűtési kapacitásuk alapján ideális választást jelentenek magas fűtési igényű helységekbe is.

LIPOVICA tagos alumínium radiátor színválaszték

LIPOVICA tagos alumínium radiátor színválaszték

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A műszaki katalógus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

LIPOVICA ORION

A három féle, 430/580/680 mm-es választható magassághoz, 350/500/600 mm-es kötéstávolság kapcsolódik.
A LIPOVICA alumínium tagos öntvény radiátor termék kínálatának radiátor tagjai tetszőleges számban összekapcsolhatók, és az egyedi igényeknek megfelelően, a számuk akár utólag is csökkenthető vagy növelhető.
A lekerekített élek maximális biztonságot garantálnak, legyen szó kórházban, iskolában, óvodában vagy más, gyerekek által használt intézményben való felhasználásukról. A műszaki jellemzők és az aprólékosan végig gondolt megjelenés az ORION radiátorokat a legmagasabb szintre emeli és biztosítja a fűtőtestek sokoldalú felhasználását.

Az ORION termékcsalád oldalsó csatlakozásra előkészített alap változatán túl, két további speciális termék vonal is rendelkezésre áll.

A LIPOVICA ORION termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.

LIPOVICA ORION Plus+
A vevői igények alapján továbbfejlesztett ORION Plus+ radiátorok minden esetben 2 szélső, választhatóan jobbos vagy balos kialakítású tagból állnak és alsó csatlakozó szelepekkel felszereltek. Így a fűtésrendszerre való rákötés alulról, a kialakítástól függően padló vagy fali csatlakoztatással (zavaró csövek nélkül) lehetséges. A Plus+ kivitel esetén az előremenő és visszatérő csatlakozó szelepek középvonala közötti távolság 80 mm.

LIPOVICA ORION DV
Az ORION DV kivitel egy alsó csatlakozó szeleppel ellátott radiátor tag változat. A csatlakozó szelep kialakítása szerint lehet egyenes (padló oldali bekötés) vagy sarok szelep (fal oldali bekötés), és a szeleppel ellátott tag a radiátor bármely részén elhelyezhető. Annak köszönhetően, hogy a DV csatlakkozó szelep előre menő és visszatérő ágak középvonala közötti távolság 50 mm, ezek a radiátorok kizárólag fűtőtest csere esetén, meglévő fűtési rendszer megtartásakor is, minden további átalakítás nélkül beépíthetők.
A teljesítmény nyilatkozat letöltéséhez kérjük kattintson ide.
Garanciális feltételek letöltéséhez kérjük kattintson ide.

MIÉRT LIPOVICA alumínium tagos öntvény radiátor?

 1. Közép-európai gyártó több mint 40 év gyártói hagyománnyal
 2. A felhasznált korrózióálló anyagoknak és a magas minőségű ellenőrzött gyártásnak köszönhetően, a Lipovica radiátorok extra hosszú, 20 éves garanciával rendelkeznek
 3. Egy egységet jelentő öntött és préselt radiátortagok, minden további hegesztés vagy kapcsoló elem nélkül, mely kivételes erősséget és mechanikai tartósságot biztosít
 4. A komplett radiátorok nyomásvizsgálata alapesetben 10 bar nyomáson történik, de az országspecifikus igényeknek megfelelően akár 30 bar nyomáson is történhet.
 5. A Lipovica radiátorok oldalsó, alsó padló vagy fali csatlakoztatása is lehetséges (csatlakozó idomokkal új és meglévő fűtési rendszerekhez is)
 6. Széles termék kínálat, három modell sorozat (Orion, Solar, Plano), 11 féle modell 350-700 mm közötti kötéstávolsággal
 7. A 40 évvel ezelőtt beszerelt radiátorok a mai napig is tökéletesen működnek
 8. Szállításkor vákuum csomagoltak mely véd a szállítás vagy beszerelés során bekövetkezhető sérülésektől (kivitelezés során elegendő, ha a csatlakozási pontoknál megbontani a csomagolást, és csak a legutolsó pillanatban, a már beszerelt radiátorról lehúzni a fóliát, így védve a portól és a sérülésektől)
 9. A Lipovica radiátorok rendkívül jó minőségű alumínium ötvözetből készülnek, így az acéllemezhez képest négyszer gyorsabb hőleadást biztosítanak
 10. Magas fűtési hatékonyság/hatásfok
 11. Pontos hőmérséklet szabályozhatóság és rövid felfűtési reakcióidő
 12. A helyiség gyors felfűtésével, az alacsonyabb túlfűtési tehetetlenség miatt jelentős energia megtakarítást érhet el, mely kedvez a pénztárcájának is
 13. Alacsonyabb üzemi hőmérsékleten is gazdaságosan használhatja (pl. kondenzációs kazánok 40-50 °C előremenő fűtési meleg víz hőmérséklettel)
 14. Magas szintű gyártáskor minőség ellenőrzés (pl. akár 27 bar tesztnyomás, lásd bevizsgálási jegyzőkönyvek)
 15. Korrózióálló anyaghasználat – az Ön garanciája a hosszú távú élettartamra
 16. Kivételesen tartós – befektetés a jövőbe
 17. Megfelel a HRN EN 442-2, ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak, CE minősítéssel rendelkezik
Műszaki adatok - Lipovica Orion alumínium öntvény radiátor
Lipovica prospektus
Műszaki katalógus - Lipovica alumínium öntvény radiátorok
Garanciális feltételek - Lipovica tagos alumínium öntvény radiátor
Teljesítmény nyilatkozat - Lipovica Orion tagos alumínium radiátor
LIPOVICA radiátor színválaszték